OUGI NO KAIS GRADER OG LICENSER

Gradsystemet er baseret på japansk tradition og følger det japanske Kyu/Dan system. Alle elever vurderes individuelt af Ougi No Kais grundlægger under deres udøvelse i den almindelige træning i løbet af året.

Grundlæggeren afgør ud fra sine observationer, hvornår eleven har opnået niveauet for næste grad. Han vurderer elevens kropsudvikling og integrering af aiki under dennes udførsel af teknikkerne. Desuden vurderes selve teknikformen samt elevens brug af almene principper under træningen.

Når grundlæggeren vurderer at den enkeltes teknikududførelse er værdig til næste grad, indstiller han vedkommende til graduering. Der kan indstilles til graduering to gange årligt - til holdets sommerafslutning og til holdets vinterafslutning.

Som elev i Ougi No Kai må man indstille sig på at grader og licenser kommer undervejs men ikke er hovedformålet med træningen. Vi anbefaler at man træner regelmæssigt, holder fokus på at dygtiggøre sig og fordyber sig i den spændende proces med at opbygge sin aikikrop samt tilegne sig principper og teknikker.

Okamoto Seigo graduerer en direkte elev
Okamoto Seigo graduerer en direkte elev

Grader:

Licenser: