DU VIL GERNE PRØVE

Send en email til Torben Høgfeldt Alstrup (info@daitoryu.dk) - du har sikkert flere spørgsmål, og vi vil også spørge til din erfaringsbaggrund og egnethed for træningen. Har du en bekymring omkring at deltage i træningen, er det vigtigt at udtrykke dette, da det giver os muligheden for at hjælpe dig med relevant information samt tage det nødvendige hensyn ved din prøvetime og sørge for trygge rammer. Derefter finder vi en dato hvor du kan komme forbi og prøve at være med.

De første fire træningslektioner indenfor 14 dage er gratis og udgør prøvetiden, så du kan få en fornemmelse af stilarten og træningsformen og afklare om det er noget for dig. Samtidig afklarer vi om du er et godt match for holdet.

Du kan deltage i træning følgende dage:

Billede af teknik

Når du møder op:

Stil skoene inden for døren, når du kommer.

Tag tøj på du kan bevæge dig i, fx træningstøj eller gi, eller hav det på hjemmefra. Der er omklædningsrum for kvinder. Mænd klæder om i dojoen.

Du vil indgå i rækketræningen og være med så godt du kan, da der ligger en del i øvelserne og teknikkerne som er skjult for øjet. For at du kan danne dig et indtryk af træningen og tage stilling til om det er noget for dig, er det derfor vigtigt at du på egen krop mærker teknikkerne og kropsarbejdet.

Vi tager altid hensyn til den enkelte -  under træningen arbejder vi med teknikkerne i den grad du kan være med og lærer dig faldteknik efter behov. 

Vi er stolte af aldrig at have haft nogen træningsskader.